casa containere

Containerele tip santier sunt utilizate si amplasate, adesea pe un teren ce isi desfasora o activitate cum ar fi construcțiile civile si/sau industriale ele fiind intalnite sub forma de: contaiere tip vestiar, containere tip sala de mese, containere pentru depozitare diverse scule, unelte s.a.m.d, containere tip grup sanitar, containere pentru sedinte, containere sef santier.

  • Containere de luat masa

Este de preferat un loc de luat masa in cadrul bucatariei. Pentru a sta comod la masa, o persoana are nevoie de o suprafata de masa de 600 x 400 mm; astfel se obtine o distanta suficienta pana la vecin si loc pentru un tacam intreg. In mijlocul mesei trebuie sa existe o fasie libera de 200 mm pentru castroane, oale si boluri. Corpurile de iluminat de la masa nu trebuie sa orbeasca. Spatiile de luat pozitionate spre vest, locul de luat micul dejun este spre est.

  • Containere dormitor

Containerul Dormitor pentru santier este un container cu un spatiu foarte bine amenajat pentru a oferi personalului care il foloseste un comfort marit al somnului, al odihnei.

De obicei in spatiul oferit de containerul dormitor pentru santier se opteaza pentru pat supraetajat pe 2 – 3 nivele, necesarul de spatiu pentru fiecare pat este de 0.338 m2.

  • Containere vestiar

Containerul vestiar poate fi un container modular sau un ansamblu de containere modulare tinand cont de numarul personalului pentru care este destinat.

In cazul in care aveti nevoie de un astfel de container vestiar, isocontainer.ro indeplineste si rezolva in timp util necesitatea de spatiu pentru a fi lasate hainele in pastrare pana sunt imbracate echipamentele de protectie. Acest caz se aplica containerelor vestiar pentru santier.

Contact